Вижте неговата жизненост. Усетете неговата свобода

Акценти

  • Динамичният, атлетичен вид на Mii се откроява в тълпата
  • Интелигентен интериорен дизайн
  • Странични огледала с цвят като на автомобила
  • Мощни халогенни фарове за подобрена видимост
  • Алуминиеви джанти "ANIA"
  • Mii с пет врати. Добър външен вид...дори по-добра възможност да влезете отзад
  • SEAT Portable System: информация и още много, само на една ръка разстояние
  • Задни сензори за паркиране
  • Автопилотът прави пътуванията ви по-малко стресиращи
  • AUX-IN вход за MP3 плейъри

Новият SEAT Mii се вписва в неговия малък, градски ориентиран външен вид. Интелигентният дизайн го прави практически стилен, а лекотата, с която се живее, го прави забавен за шофиране.

Живот във всяка линия

От своята динамична предна до задна част, линиите на новия SEAT Mii, показват своята жизненост. Те са стилни, оживени, смели и предизвикателни – за тези, които имат смелостта да живеят живота на макс.

Притежава индивидуалност

Предните и задните светлини привличат веднага вниманието. Профилът с тъмни стъкла, дръжки на вратите, с цвета на купето и огледала, разкриват убедителният и мощен характер на  Mii.

Три или пет врати

Всеки нов SEAT Mii може да побере четирима възрастни и те да се чувстват комфортно. И за да ви е по-лесно, по-удобно, може да изеберете и версията с пет врати.

Повече цветове

Вашият нов SEAT Mii е достъпен в диапазон от различни смели цветове, който предлага много възможности за индивидуален избор – от Sunflower Yellow, Tornado Red и Deep Black до White и Reflex Silver. Иберете вашия любим сред “Non-Metallic”, “Metallic” и “Custom” колекциите.
С широката гама от цветове и достатъчно възможности за избор на декорации, можете да превърнете вашият нов SEAT Mii в един уникален автомобил. Вашият автомобил.

Повече стил

Изберете 14" ‘Silva’ или 15" ‘Ania’ алуминиеви джанти и персонализирайте вашата кола още повече.

Всичко, от което някога сте имали нужда

Технологията е там, за да ви помогне да приключите по-голяма част от ежедневните ви задачи. И новият SEAT Mii е оборудван именно с такава цел с SEAT Portable System, мултимедийна система, която включва:

Навигационна система

SEAT Portable System включва цялостна система за навигация, с пет-инчов touch screen и гласово разпознаване. Докато ви показва най-добрият маршрут по време на трафика, автомобилът може да ви отведе до най-близката бензиностанция или до най-добрия ресторант в града.

Радио/CD/MP3

С Micro-SD слот плюс AUX-in вход, винаги може да свържете вашия нов SEAT Mii с най-новата музика, показвайки обложката на корицата на албума в SEAT Portable System. Изберете радиостанции по име или им задайте ваши собствени нови икони. Можете също така да разгледате интериора на автомобила на екрана, да настроите силата на звука, баса или високите нива на всеки високоговорител.

BLUETOOTH

Говорете без проблем докато карате посредством hands-free Bluetooth функцията. Мощните високоговорители осигуряват яснота при приемане на разговорите, докато SEAT Portable System ви показва кой ви звъни. Можете да организирате и телефонния си указател и да чуете входящите текстове, вместо да се налага да спирате и да ги четете.

Бордови компютър

Цялата информация, от която имате нужда, с натискане на един бутон. Бордовият компютър осигурява най-актуаланата информация за вашата кола, включваща текущия и среден разход на гориво и мястото, къдете се намира вашия нов SEAT Mii. Можете също така да получите информация за температурата извън автомобила, температурата на охлаждащата течност и непрекъснато показване на оборотомера, за да знаете кога шофирате най-ефективно.