Безопасност
Безопасност

С Електронна стабилизираща система (ESC)  като стандарт за по-високи изправност, 

повече
Дизайн
Дизайн

Новият SEAT Mii се вписва в неговия малък, градски ориентиран външен вид.

повече

Изразете себе си. В живота. Във вашия град. Във всеки един момент.

Акценти

  • SEAT Portable System: информация и още много, само на една ръка разстояние
  • Задни сензори за паркиране, за да се вмъкнете и в най-тесните места за паркиране
  • City Safety Assist: предотвратява евентуални удари по време на трафик
  • Sound Pack: за истинско забавление в колата
  • Специален инструментариум

Възползвайте се максимално от живота.

В SEAT, нашата цел е да предоставим технология, която не само улеснява живота, но и ви помага да го изживеете пълноценно. Новият SEAT Mii носи в себе си най-новите постижения в технологиите, безопасност и комфорт; прави всеки един ден най-добрия, който може да бъде.

SEAT PORTABLE SYSTEM

В SEAT създадохме SEAT Portable System, революционна система, натоварена с фукциите да направи вашето пътуване още по-забавно. Тя включва навигация и Bluetooth, за да не губите връзка, независимо къде сте. Плюс това, че можете да видите информацията за бордовия компютър и за стереото на екрана.
Всичко, което искате само с едно докосване.

Система за безопасност в града

Градовете могат да са непредсказуеми, спонтанни и изненадващи. Иновативната система за безопасност в града разпознава препятствията на пътя и може да спре автоматично автомобила, за да олекоти или дори избегне сблъсъци до 18 mph (ако колата се движи с около 29 км/ч). Тази уникална система е перфектният втори пилот за всекидневно шофиране в града.

 

Задни сензори за паркиране

Въпросите, свързани с място за паркиране, се превръщат в минало с новия SEAT Mii. Заедно със своята компактност и здрава конструкция, новия SEAT Mii е оборудван със задни сензори за паркиране, които го правят бързо и лесно.

Бордови компютър

Научете цялата информация за колата от бордовия компютър. Например, можете да проверите разхода на гориво и диапазона на вашия нов SEAT Mii.