Чуството за безопасност означава да се чустваш свободен

Усещането на защита и спокойствие е жизненоважно, ако желаете да изживеете живота си пълноценно. Затова приехме предизвикателството да създадем кола, която е динамична и енергична, но преди всичко сигурна. Новият SEAT Mii идва оборудван с най-новото в активните и пасивни системи за безопасност, разработени до най-високи спецификации.

С Електронна стабилизираща система (ESC)  като стандарт за по-високи изправност, сме горди да обявим, че новият SEAT Mii се присъедини към моделите Ibiza и Alhambra и е награден с 5 звезди по рейтнинга на  Euro NCAP за безопасност.

За повече информация за престижната награда, посетете www.euroncap.com

Пакет „Удобства”

Пакет „Удобства” включва Автопилот и Задни сензори за паркиране, две системи предназначени за ситурност и удобство при шофиране и паркиране. Просто поставете крака си на педала, задайте скоростта, която желаете и автопилотът ще свърши останалото. След това, когато шофирате, може да разчитате на задните сензори за паркиране, които ще ви помогнат да се промъкнете на мястото за паркиране с лекота. Също така са включени и електрическите, затоплящи се огледала, които лесно могат да се регулират отвътре и да превърнат затъмнените огледала в част от миналото. Фаровете за мъгла ? означава по-добра видимост при неблагоприятни метереологични условия.

 

   Пакет „Сигурност”

Автомобилите с Електронна стабилизираща система (ESC)  също могат да определят системата за безопасност в града. Това нововъведение следи трафика напред, и спира автоматично автомобила при възможност от удар до 18 mph (ако колата се движи с около 29 км/ч). Електронна стабилизираща система (ESC)  е активна технология за безопасност, предназначена да наблюдава волана, колелата, спирачките и педала на газта, като предприема всички необходими корекции, ако сигурността намалее.

  

 

 

ABS

Анти-блокиращата спирачна система гарантира постепенно спиране и предотвратява блокирането на колетата. Разработена за сигурност и прецизност.

ISOFIX

ISOFIX and Top Tether ви карат да сте сигурни, че вашите деца са в безопасност, когато са в автомобила.

Въздушни възглавници

Предните и странични въздушни възглавници са проектирани за максимална безопасност.
И сега, когато се чувствате сигурни, можете да се отправите и да се насладите на преживяването.