Технологии

 

  НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

SEAT Portable System е оборудвана с браузър, който Ви позволява чрез докосването на 5“ екран да изберете алтернативни маршрути, избрани според текущия трафик, да използвате гласови команди за да въведете дестинация, или пък да персонализирате настройките като цвят и икони, съобразно Вашите предпочитания.

 

  RADIO/CD/MP3

SEAT Portable System Ви дава пълен контрол над акустиката на Вашият SEAT Mii, като не само можете да изберете радиостанция по име, но също и Ви позволява да видите схема на купето на автомобила и да регулирате силата на звука, басите и високите за всяка зона поотделно. Избирайки опциите CD и MP3 плейър, можете да преглеждате съдържанието на Вашите дискове, от песен на песен до търсене на конкретни елементи по папки. Системата разполага още и с MicroSD слот и AUX-вход, което улеснява актуализирането на Вашата музикална библиотека. И разбира се, докато се наслаждавате на конкретна песен, на дисплея се показва на обложката на албума.

 

  BLUETOOTH ®

Желаете ли да говорите по телефона, докато шофирате? Със системата SEAT Portable Bluetooth ® хендсфри това вече е много лесно! Можете да слушате разговора високо и ясно през автомобилните високоговорители, докато в същото време имате достъп до пълния списък на вашите контакти. И дори можете да изслушвате текстови съобщения (SMS), които обикновено не могат да се четат, докато сте на път.

 

  БОРДОВИ КОМПЮТЪР

С натискането на един бутон SEAT Portable System показва необходимата Ви информация за пътуването на екрана. Например, можете да проверите директната консумация на гориво и изминатите километри, за да знаете кога да напълните резервоара и да избегнете нежелани изненади. Можете също така да имат достъп до друга информация, като например външна температура, нивото на охлаждащата течност и цифров тахометър.