Новият SEAT Toledo

Новият SEAT Toledo

Атрактивен външен вид. Изключителна ефективност. Изненадващо широк интериор. Висока производителност. Всички тези характеристики позволяват на новия Seat Toledo да предложи уникално изживяване от шофирането. Той съчетава всичко което един висококачествен семеен автомобил трябва да има. И го прави толкова красиво!

ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

Повече място за краката за да се насладите на комфортния интериор. Увеличен капацитет на багажника, за да отговори на нуждите на всекидневния живот. Този изключителен семеен автомобил има по-голямо усещане за пространство навсякъде. Защото, когато пътувате със семейството си, пространството никога не е достатъчно.

Стилни криви, за да подхождат на пътя

Прецизната повърхност, ясните и изчистени линии и ръбове открояват Новото Толедо от останалите семейни коли на пътя. Широките правоъгълни фарове, хоризонталните задна светлина и ниско разположеното предно стъкло осигуряват отлично качество на дизайна във всеки един детайл. Стил, който е в основата на нашето ДНК.

КАЧЕСТВО, НАКЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ

Фината механика може да бъде усетена в новата скоростна кутия DSG, която помага за гладкото возене. Или тя може да бъде изпитана с по-мощните и надеждни ТСI и TDI двигатели. Или в моделите Ecomotive, където ниските нива на вредни емисии водят до високи нива на икономии в сектора на семейните автомобили. Красотата идва в много форми. За щастие, новият Seat Toledo е една от тях.