Новият SEAT Leon

Началото на нова ера

Новият SEAT Leon е изцяло разработен върху ново уголемено шаси. Това е един поразителен и динамичен  хечбек. Автомобил, оборудван с иновативни технологии впечатляващ външен  вид, новият Leon обединява всички нововъведения на марката SEAT.

Със  светодиодни фарове, системи за сигурност, развлечения и комфорт, новият SEAT Leon ви предоставя класа и високо качество в компактния сегмент на пазара.

Лед Светлини

Светодиодните фарове са създадени за да осигурят оптимално осветление във всяка ситуация на пътя, без да се заслепяват другите водачи. По малък стрес за окото, и в същото време един безупречен дизайн на предната  част на SEAT Leon.

Профил на водача

Новият SEAT Leon  ви позволява да персонализирате настройките на волана, педалът на газта и двигателя, което прави шофирането вълнуващо, постигайки  балансирана  пъргавина , икономия  на гориво и ниски емисии на СО2.

Пътен асистент

Системата за ранно предупреждение против умора следи за загуба на концентрация и сигнализира за препоръчителна  почивка. Системата за контрол на движението по пътното платно, при необходимост  прави леки корекции чрез електро-механично сервоуправление и ви уведомява при настъпване на пътната маркировка.

Асистент за дългите светлини

Функцията за автоматична деактивация на дългите светлини при поява на насрещно движещ се автомобил предоставя безопасност на много високо ниво. Сензор разположен над вътрешното огледало разпознава насрещно движещи се превозни средства и автоматично превключва  фаровете от дълги на къси светлини и обратно от къси на дълги светлини, отново, след  разминаване с превозното средство.

Бързи връзки

SEAT Leon е оборудван с най-новото поколение на Human Machine Interface (HMI). Този лесен за използване, чувствителен на допир екран контролира забавленията, комуникациите и функциите на превозното средство. Съвместим с: IPOD, USB, SD-карта, Bluetooth, CD и AUX-IN за MP3s/MP4s и аудио стрийминг.

Новия SEAT Leon FR

Подарете си наслада с новият SEAT Leon FR чрез високи технологии и невероятна  динамика. Спортен и елегантен дизайн, 18 "джанти, климатроник, фарове за мъгла, спортни брони, FR спортно окачване, тонирани задни стъкла, сгъваеми външни огледала, LED предни и задни светлини, спортен волан, спортни седалки с лумбална опора и уникално вътрешно осветление. Вземете това, което  заслужавате!