SEAT с опция за удължена гаранция до 5 години

SEAT с опция за удължена гаранция до 5 години

Искаме да направим притежаването на SEAT комбинация от удоволствие и сигурност, каквото е шофирането му.  

Програмата SEAT удължена гаранция Ви предлага възможността да удължите гаранцията на Вашият автомобил до 3 години и 150 000 км. Ние ще продължим да ви осигуряваме с експертната грижа на професионалистите от SEAT, а това което остава за вас, е  да се насладите на пътя за по-дълго.

Тъй като ние сме конструирали автомобила  Ви, ние го познаваме най-добре в детайли.  Само обученият персонал на  SEAT в  комбинация с най-новите технологии и оригиналните  резервни части  ще осигурят най-доброто решение за вас и вашия автомобил.

Получавайки  удължена гаранция  в момента на закупуване на автомобила, ще си спестите
неочаквани разходи за по-дълго. Трудът и оригиналните резервни части  са  включени за целия договорен период.

В случай, че не сте решили  дали да се възползвате от Удължената гаранция в момента на закупуване на автомобила – имате на разположение две години, за да го направите.  

За да сме максимално гъвкави  и да отговорим  на вашите шофьорски навици, предлагаме  различни продукти с вариращ пробег и периоди, от които да изберете.

Промоционалният продукт  на Удължената гаранция може да получите при закупуването на  автомобила си.  Срокът на гаранцията  за него е 3 години  след изтичането на фабричната гаранция и до 150 000 км общ пробег от датата на първа регистрация.

От опционалния продукт на Удължената гаранция могат да се възползват настоящите клиенти на SEAT. Ако фабричната Ви гаранция не е изтекла и сте изминали по-малко от 60 000 км, можете да закупите Удължена гаранция за 1, 2 или 3 години.

Тук възможностите са:

12 месеца до 90.000 км,

24 месеца до 120.000 км,

36 месеца до 150.000 км.

Гаранцията важи в страната и на територията на цяла Европа.

Тя е обвързана с автомобила и при препродажбата му преминава в ръцете на новия собственик.

Удължената гаранция на SEAT ви гарантира качество, сигурност и удобство за всеки изминат километър от пътя Ви. Не пропускайте възможността да я закупите от оторизиран представител на SEAT в София  и страната.

За повече информация пишете на e-mail office@seat.bg, като посочвате номер на рама, дата на първа регистрация и реално изминати километри.