Резултати от лотарията на SEAT

Резултати от лотарията на SEAT

Уважаеми Дами и Господа,
Аутотехника ООД изказва специална благодарност на всички взели участие в проведената игра: “SEAT лотария : спечели 40 % отстъпка за покупка на нов автомобил до края на април”.
Изтеглянето на печелившият участник се извърши в присъствието на нотариус Лили Лакова вписана в регистъра на Нотариалната камара под No 151 и на база на издадените за периода оферти и регистрирани участници.
Състави се и се подписа констативен протокол - Акт 113, том 1, рег. No 3298 от 03.05.2016.
Г-н Роман Романов с пореден номер 59 /петдесет и девет/ с оферта № 68 /шестдесет и осем/ е изтегленият печеливш участник в томболата на СЕАТ.
 

Г-н Роман Романов печели SEAT Leon ST 2.0 TSI 290 к.с. CUPRA. Печелившият участник е дългогодишен фен на SEAT и следи развитието на марката в България и на световната сцена. Интересна за него винаги е била CUPRA модификацията в гамата на SEAT. Но откакто е семеен търси практичност и в комби версиите на автомобилите. Затова и се насочва към CUPRA варианта на Leon ST, обединяващ  спортната динамика и семейното удобство. „Държа на вариант за автомобил - комби/sport tourer – семеен автомобил, който да може да събира много багаж. Поради тази причина още с излизането на LEON ST CUPRA модификацията, започнах да следя модела, който изпълнява важните ми условия и критерии – семеен автомобил с добър обем на багажника, същевременно динамичен и спортен, с отличен двигател и иновативни технологии, който предлага отлично съотношение цена-качество. С една дума най-добрия hot ST на пазара. Автомобил с който може да се забавляваш или спокойно да отидеш на семейна ваканция.“

Честито !