Сервиз и резервни части

Сервиз и резервни части

Оригинални резервни части

Използването на оригинални резервни части гарантира оптималното качество и надеждност на Вашия автомобил. В изработката им е включена прецизността и качеството, които да осигурият сигурността и комфорта Ви на пътя.
Закупените и монтирани в нашия сервиз резервни части са с 1 години гаранция.

ПРОГРАМА "ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ"

ПрограматаЛОЯЛЕН КЛИЕНТ е специално създадена програма, с която АУТОТЕХНИКА ООД иска да благодари на своите лоялни клиенти, както и да стимулира използването на качествена сервизна поддръжка.

Промоция на оригинални резервни части.

Количествата са ограничени. Промоцията е валидна за лимитиран брой артикули и до изчерпване на количествата. Отстъпките по промоцията не се комбинират с други отстъпки, комисионни и рабати.Отстъпките са разпределени в продуктови категории, като максималните отстъпки достигат до 70% от актуалната ценова листа за продажби на дребно.
Актуалните цени на дребно са налични на http://seat.bg/retail/

Сервизна поддръжка

Правилната и навременна диагностика и ремонт осигуряват дълъг експлоатационнен живот на Вашия автомобил и са предпоставка да получите максимално удоволствие от шофирането. В сервиза на Аутотехника качествената и надеждна поддръжка на Вашия автомобил е в ръцете на опитни механици и монтьори с необходимото оборудване.
Обърнете се към нас или нашите дилъри в цялата страна, за да получи Вашия автомобил правилните грижи.

 


 

кв. Гара Искър
ул. "Искърско шосе" 13 (на гърба на сервиз "Дружба" ) Централа:
тел. (02) 439 12 26
факс (02) 439 53 90
Diesel Hotline:
тел. (02) 439 53 93
e-mail: service@seat.bg
Резервни части:
тел. (02) 439 12 28
Приемчик:
тел. (02) 439 12 27