en:company:Annual Report:Management 2020.0.1.0 BG/BG

Мениджмънт

Направете мобилността лесна.

2018 беше още една рекордна година за SEAT. Бележейки увеличаване на продажби, разширяване на продуктовата гама и завладявайки нови пазари, SEAT постигна безпрецедентен растеж и успех през годината, движейки напред своята отдаденост към бъдещето на дигитализацията и мобилността.

Доказана във времето компания.

Лука де Мео

Председателите на SEAT д-р Херберт Дийс и Лука де Мео споделят своето виждане за бъдещето на мобилността и ролята на SEAT в създаването й.

SEAT борд на директорите.

Изпълнителен комитет

В рамките на своето заседание, проведено на 28 февруари 2018 г., Бордът на директорите на компанията постигна съгласие д-р Андреас Тостман да бъде свален като вицепрезидент по производство и логистика, считано от 31 януари 2018 г., както и да назначи д-р Кристиан Волмер за тази длъжност, считано от 1 юли 2018 г. Освен това, считано от 30 септември 2018 г., позицията на вицепрезидент по връзки с правителството и институциите е прекратена, а Рамон Паредес се оттегля от своите задължения като вицепрезидент от тази област.

01 Лука де Мео

Председател

02 Луис Кома Мартинес де Tеяда
Правни услуги и добро управление

03 Уейн Антъни Грифитс
Продажби и маркетинг

04 Холгер Кинтшер
Финанси, IT и организация

05 Д-р Матиас Рабе
Изследователска дейност и разработки

06 Шавиер Рос
Човешки ресурси

07 Д-р Кристиан Фолмер
Производство и логистика

08 Клаус Циглер
Снабдяване

Борд на директорите

Извънредното общо събрание на акционерите на дружеството в сесията, проведена на 12 април 2018 г., прие оставките, представени от д-р Франсиско Хавиер Гарсия Санц и д-р Карлхайнц Блесинг от позициите им като членове на Борда на директорите на дружеството, и назначи Д-р Херберт Дийс като нов член и като председател на Борда на директорите на Дружеството, както и Хилтруд Доротея Вернер като нов член на Борда на директорите на Дружеството, всички решения влизат в сила от същия ден.


Председател
Д-р Херберт Дийс

 

Членове на борда
Д-р Ингрун-Ула Бaртьолке
Д-р Oливер Блуме
Лука де Мео
Бернд Остерлох
Д-р Щефан Пийх
Д-р Йозеп Пике
Марк Филип Порше
Хилтруд Доротея Вернер

Секретар и юрисконсулт
Луис Кома Мартинес де Теяда

Download Report Section

Download Report Section