Share

Martorell/Paris, 13/10/2016. - SEAT, участник в иновациите в дизайна и автомобилната технология и Amazon.fr, предпочитаният френски сайт за търговия на дребно, обединиха усилията си да предложат уникална концепция във Франция: поръчайте колата директно на Amazon.fr с доставка до 72 часа. SEAT и Amazon.fr обновяват и представят една лесна, бърза схема, която се фокусира върху очакванията на потребителите: #DeliveryToEnjoy, безпрецедентно сътрудничество във Франция, съчетаващо експертния опит на двата бранда през специална страница.

Купувачите търсят коли онлайн

94% от купувачите, които мислят за закупуване на кола, започват търсенето си онлайн. Потребителите очакват брандовете да предлагат лесни оферти с индивидуална поддръжка. И затова SEAT и Amazon.fr обединиха усилията си.

15-те броя на Mii от Mango Ограничен тираж, които се продават чрез Amazon.fr, предлагат уникален комплект аксесоари, разработен в сътрудничество с Mango. Тази серия по същество се отличава със специално външно покритие в нюанси на Бляскаво Бежово, Наситено Черно или Атомно Гланцово, с 15 инчови тъмносиви колела в комбинация с външни огледала Velvet. Вътре - изключителна тапицерия в черно Alcantara с бежови акценти, кожен волан и лост за скоростна кутия, удобна закачалка за чанти в жабката. Това е елегантен градски автомобил, който добавя стил на ежедневните пътувания.

Лесно пазаруване, опит

Купувачите могат да резервират един от 15-те изключителни броя, като внасят депозит от € 500 на Amazon.fr. По-късно те ще осъществят контакт с консултант на SEAT, който ще се увери, че те притежават валидно свидетелство за управление, попълват поръчката и избират начина на плащане, за да доплатят сумата. При потвърждаване на документацията на клиента и финализирането на сделката, доставката ще бъде планирана до дома на клиента в рамките на 72 часа, под надзора на най-близката автокъща, където живее клиентът на SEAT.

С това споразумение SEAT осигурява индивидуално и непрекъснато следене с   търговската си мощ и мрежата за поддръжка на автомобили. Обединяване на силите  за модерен подход към потребителя.

Кампанията #DeliveryToEnjoy е създадена, за да подобри практическата работа при закупуване на автомобили от серията SEAT, като предлага 100% онлайн квалификация, със скорост и внимание към доставката и усъвършенствано решение за плащане.