Share

London/Barcelona, 12/09/2016. - SEAT отвори първия си магазин SEAT, новаторска концепция, удобно разположена в търговския център Lakeside (Лондон). Този нов проект е част от глобална стратегия, целяща да предостави на клиентите по-голям достъп до компанията и улеснявайки живота им. С магазина SEAT и скорошното стартиране на SEAT Live Store, първият виртуален шоурум на бранда, компанията се адаптира към новите потребителски тенденции и пазарни навици.Според Феран Джовър, мениджър на Global Dealer Network Development в SEAT, “искаме да бъдем по-близо до нашите клиенти, да очакваме техните изисквания и да им осигурим уникално, лесно и дигитално изживяване от момента, в който мислят за закупуване на кола ". "Обединеното кралство е нашият трети по големина пазар и с над 47 200 продадени автомобила през 2015 г. той представлява 12% от продажбите на компанията. Позиционирането ни в Lakeside означава, че можем да увеличим видимостта на бранда от над 26 милиона посетители ежегодно в търговския център”, добави Джовър.

Какво предлага SEAT Store

Новият магазин на SEAT, стартиран в сътрудничество с британския дилър Group 1 Automotive, разполага с площ 150 квадратни метра, за да покаже три модела - Mii, Ibiza и Leon. SEAT Ateca също скоро ще бъде на разположение след предстоящото ѝ  лансиране на британския пазар.

Понастоящем посетителите на цялостно функциониращия магазин Lakeside на SEAT могат да извършват дигитално търсене на модела, който най-добре отговаря на техните потребности, да го конфигурират онлайн, да изчисляват финансовите си възможности и да организират тестово шофиране на място или в бъдеще. Магазинът разполага също с външен Опитен Център, в който се помещават още 15 модела на SEAT, за показ и тестване в движение.

Допълнителните нововъведения, предлагани от новите съоръжения, включват тестово шофиране, което потребителите могат да извършат без придружител и бърза доставка на колата, която купуват, гарантирана за седем дни от момента на поръчката. Екип от 13 специалисти на SEAT, обучени добре за продукта в Барселона, са на разположение, за да се справят с всякакви запитвания, които клиентите и посетителите може да имат.

SEAT Store, също онлайн

Магазинът SEAT в търговския център Lakeside разполага със собствен уебсайт. Клиентите и посетителите на www.seat-store.co.uk/Lakeside могат да получат лична оферта, да поискат финансиране, да резервират кола онлайн и да организират тестово шофиране, както и да получат частична оценка за сегашната си кола, всичко чрез удобството на своя смартфон, таблет или компютър.