Share

Martorell, 04/07/2016. – Заедно с КОСМОПОЛИТЕН ние сме се потопили дълбоко в желанията, нуждите и тревогите на международните читатели на списанието. Повече от година ние изследвахме техните идеи и предложения, за да получим по-добра представа за вида на колата, на която искат да се насладят в града.

За първи път в историята обединяваме задълбоченото разбиране на публиката на едно от най-известните списания в света с нашия уникален опит в проектирането на автомобили, доставящи технология в услуга на  развлечението. Това е онова дълбоко гмуркане, което прави толкова голямо сътрудничеството.
За повечето жени автомобилите са съучастници в градовете и приключенията. Жените наистина искат кола, която им позволява да бъдат себе си.

В тясно сътрудничество със списание КОСМОПОЛИТЕН, ние обявяваме новия SEAT Mii от КОСМОПОЛИТЕН: автомобил, предназначен изключително за  читателите на Cosmo.

Mii от КОСМОПОЛИТЕН ще бъде официално представен на дългоочакваната Gala FashFest в Лондон. И ще можете да проследите цялата кампания за стартиране в социалните медии с маркера #ThisIsMii.