Share

Martorell, 06/09/2016. – SEAT направи още една крачка напред в автомобилната свързаност, след като се превърна в първият бранд в световната индустрия, който има приложение, съвместимо с CarPlay. Разработеният от iOS SEAT DriveApp вече е достъпен в App Store и ви позволява да преглеждате и управлявате съдържанието, инсталирано на iPhone на екрана на автомобил SEAT. Приложението вече е налице в Испания и през следващите няколко седмици ще достигне останалите пазари, където SEAT работи.

С SEAT DriveApp клиентите могат да получат достъп до пълни данни за състоянието на автомобила, за да улеснят шофирането си. Показанията включват планирани посещения за поддръжка, налягането в гумите или наличните оферти в най-близките дилъри на SEAT. Приложението ще бъде актуализирано през следващите няколко седмици с още повече функции и услуги.
SEAT DriveApp е изцяло разработен в Техническия център на SEAT, който е технологичната движеща сила на испанската мултинационална компания,  насърчаваща свързването. SEAT има за цел да доведе до създаването на екосистема за мобилност и преход от бизнес, съсредоточен върху производството и маркетинга на превозни средства до доставчик на услуги за мобилност.

Компанията вече предлага FullLink технология за моделите, съвместими с CarPlay iPhone и устройствата с Android в цялата линия на версията на Connect. Свързването с моделите SEAT е изключително полезно за шофьорите, тъй като им позволява да знаят състоянието на своя автомобил където и да са и да останат свързани със социалните медии, докато пътуват по напълно сигурен начин.

SEAT е първата компания, която пуска технологията за интегриране на Smartphone, която е съвместима с CarPlay, Android (AndroidAuto) и MirrorLink, а през последните две години участва в Световния конгрес на мобилните оператори в Барселона.