Share

Martorell, 21/12/2016. –  Фабриката SEAT в Martorell, където се произвеждат повече от 2000 автомобила всеки ден, постави подаръци, излизащи от монтажната линия за първи път, само дни преди коледните празници. По повод посещение в училище, шофьорът на автомобила имаше изненада в магазина за 28-те гостуващи ученици от училището Марилак в Барселона, докато се запознаваха с производствения процес на превозното средство. На всеки етап от посещението се появиха произволни произведения на няколко секции от производствената линия, роботизирани станции, интелигентни транспортни средства, а някои дори бяха доставени от собствени служители на компанията.

"Изглежда, че Дядо Коледа е бил тук снощи!",  били чути да казват младежите, откривайки нови подаръци сред различните части на автомобила по монтажната линия, докато стигнат до финалната станция, където SEAT Leon ги чакаше с образователни играчки за науката и технологиите.

Тази инициатива е част от ангажимента на SEAT към младите таланти и образователни проекти, която се изразява в почти 60-те години на съществуване на учебното заведение на компанията - център за професионално обучение, чийто ключ към успеха е завършването на курсове за обучение в реална среда , Понастоящем 185 млади надежди се обучават и учат там, с възможност по-късно да станат част от работната сила на компанията.

Фабриката SEAT в Martorell има най-висока производителност в Испания. Миналата година са произведени общо 477 000 броя и по-късно са разпределени в повече от 75 страни, където испанския бранд продава своите автомобили.