en:company:News & Events:Company:New SEAT Leon: AUTOBEST 2021 BG/BG

Новият SEAT Leon: AUTOBEST 2021.


Изцяло новият SEAT Leon бе избран за „AUTOBEST 2021“, европейското признание за „Best Buy Car of Europe 2021“. Журито на AUTOBEST е в състав от 31 съдии, съставен от някои от най-признатите автомобилни журналисти от цяла Европа. Това е вторият път в 70-годишната история на SEAT, който компанията печели титлата; през 2017 г. SEAT Ateca взе същата награда. Той подчертава отдадеността на разработването на превозни средства, които надхвърлят обичайното и предлагат нещо наистина изключително на пазара.  

Наградата AUTOBEST представя възгледите на известни журналисти от 31 европейски държави.

 „Горди сме, че нашият нов SEAT Leon беше избран за„ AUTOBEST 2021 “, най-доброто възможно признание за екипа, участвал в представянето на най-добрия Leon някога. Автомобил, проектиран, разработен и произведен в Барселона, тази награда ни дава подновена сила да гледаме уверено в бъдещето. SEAT Leon доказа поколение след поколение, че е важен стълб на сегмента, а наградата от съдиите AUTOBEST засилва значението, което Leon има на пазара “, каза Уейн Грифитс, президент на SEAT и CUPRA „Изведе сегмента на съвсем ново ниво, смесвайки впечатляващ дизайн с технологичен напредък, за да създаде превозно средство, което осигурява всичко необходимо на клиентите.“

Изцяло новият SEAT Leon има невероятен опит във всички поколения на автомобила, определящ сегмента, са продадени повече от 2,3 милиона бройки. SEAT Leon е бестселър в Испания от 2014 г. и представянето на четвъртото поколение превозно средство донесе на пазара най-добрия Leon някога.

Успехът на SEAT Leon е изграден върху инвестиция от 1,1 милиарда евро, за да помогне за издигането му на следващото ниво по отношение на свързаност, ефективност, динамика и безопасност, но и за подготовка на производствените мощности на автомобила, тъй като за първи път той се предлага  с включен хибриден силов агрегат, в допълнение към другите енергии.

Новият SEAT Leon спечели със своята динамика, ефективност, усъвършенствана безопасност и свързаност.

Изцяло новият SEAT Leon е проектиран и разработен в Барселона, за да запази своята репутация не само като основен стълб в гамата превозни средства на марката, но и като отлично превозно средство в сегмента. По-големи нива на свързаност, което го прави наистина част от нашия дигитален живот и първата напълно свързана кола на марката, набор от нови технологии за задвижване; бензин (TSI), дизел (TDI), компресиран природен газ (TGI), мек хибрид (eTSI) и plug-in хибрид (e-HYBRID), давайки на водачите  превозно средство, което най-точно отговаря на техния начин на живот и нужди, а интегрирането на най-модерните налични системи за помощ на водача, правят SEAT Leon един от най-добрите в своята категория.

Напредъкът на изцяло новия SEAT Leon по отношение на свързаност, ефективност, производителност и безопасност, наскоро доказан от петте звезди, постигнати в Euro NCAP за 2020 г., е постигнат, отчасти благодарение на архитектурата MQB Evo на автомобила, осигуряваща инструментариум, необходим за разработване на превозно средство, което отговаря на многобройните и разнообразни нужди на клиентите на SEAT.

Наградата AUTOBEST е сред най-престижните в Европа и се провежда последователно от създаването им през 2001 г. 31-те журналисти, които съставляват панела за награждаване, имаха възможност да тестват гамата от силови агрегати на SEAT Leon - включително хибридната версия на plug-in - по време на финала, празнуван в Австрия в началото на ноември.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас