en:company:News & Events:Events:Primavera Sound Radio BG/BG

Новото дигитално радио

SEAT се настройва към музика с Primavera Sound.

Страстта към музиката обединява SEAT и Primavera Sound за трета поредна година. Производителят на автомобили ще бъде стратегически партньор на този международно признат фестивал, който през 2019 г. провежда 19-ото си издание. Нещо повече, SEAT обява годината на музиката с лансирането на иновативния проект – радио Primavera Sound.

Радио Primavera Sound е нова дигитална радио и аудиовизуална платформа, която ще включва концерти и културни пространства по поръчка и на живо 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. Пространството ще излъчва подкасти и програми на живо чрез три канала – един изключително посветен на музиката и два на испански и английски и ще включва четири програми, създадени съвместно с Primavera Sound.

Това е трети път за SEAT като стратегически партньор на този международен фестивал.

„Създадено в Барселона“ ще даде глас на творческия талант, свързан с града и с музиката, ще включим изтъкнати личности от света на фотографията, уличното изкуство и аудио иновациите на музикалната сцена. По средата между звуково студио и музикалния клуб, разположен в квартал Роден в Барселона, радио Primavera Sound ще даде възможност на публиката да се наслади на специални програми като SEAT Sound Sessions, които са новаторски опит с ново изгряващи артисти и авангардни проекти в процес на развитие с известни музиканти. Слушателите могат да се настроят на радиостанцията чрез мобилно приложение, което вече е достъпно за IOS и скоро за Android, или на уебсайта https://www.primaverasound.com/radio.

Глобалния маркетингов директор на SEAT Сюзън Франц обясни „Primavera Sound със сигурност е глобална музикална мрежа и ш една от най-желаните“ и добави „Тази нова инициатива цели да създаде пространство, където да предлага качествено съдържание без етикети, достъпно за всички и по всяко време. SEAT се ангажира да развива таланта и креативността и този проект обхваща и двете, като най-естествения начин за това е да укрепим нашето партньорство с Primavera Sound“

Радио Primavera Sound вече обяви музикалните събития на Primavera Sound за 2019 г. с хедлайнери като Rosalía, Stereolab, Interpol, James Blake, Tame Impala, J Balvin За трета поредна година SEAT ще подкрепи фестивала.

Освен това, директорът на Primavera Sound и маркетинг директорът Алфонсо Ланза посочиха, че „да вярваш на един проект е безсмислено, ако няма никой друг, който да вярва и по същия начин в него. В този смисъл участието на SEAT в радио Primavera Sound е неоспоримо. Този дълго очакван проект нямаше да бъде възможен без тяхната подкрепа, така че може само да им благодарим за доверието, докато създавахме радиопрограмата, която бяхме замислили и за това че и дадоха международното измерение което заслужава.“

Следващото издание на Primavera Sound е насрочено за 30 май до 1 юни, с три дни концерти, които отново ще превърнат Барселона в независима музикална столица. Тази година близо 220 000 души помогнаха на фестивала да счупи рекорда на посещаемост. Това много важно музикално събитие на живо печели все по-голямо международно признание, тъй като повече от половината от зрителите идват от 126 различни държави.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас