en:SEO Landing Pages:Maintenance BG/BG

Автосервиз, поддръжка и ремонт


Сервизирането и обслужването са от ключово значение за поддържането на вашия нов автомобил в най-доброто възможно състояние. Ето защо ние предлагаме широка гама от опции за фиксирани цени, за да можете да тръгнете на път без неочаквани разходи. SEAT услуга. Cервиз SEAT. В крайна сметка, високото качество на труда при нас е гарантирано.

Освен това е лесно за организация. Просто резервирайте вашия автомобил онлайн, като осигурите номера на модела, и изберете една от многото опции за сервизиране. Ние използваме оригинални резервни части SEAT и най-новите технологии, за да гарантираме, че винаги ще си получите автомобила обратно в оптимално състояние. И най-хубавото е, че благодарение на нашата скорост винаги можете да си получите автомобила готов, ако изчакате малко.

Услуги по обслужване

Услугите по обслужване са прекрасен начин да оптимизирате динамиката, сигурността и разхода на гориво на вашия SEAT. Нашите експерти са специално обучени за обслужване на вашия автомобил и ще могат да изпълняват всяка задача, необходима за осигуряване на вашите комфорт и безопасност. Ние предлагаме широк спектър от предимства:

  • Инспекция на автомобила: поддържайте гаранцията за вашия автомобил, взимайте само части SEAT и получавайте най-добрите съвети от нашата оторизирана сервизна мрежа SEAT.
  • Допълнителни дейности: подгответе автомобила си, като си гарантирате качеството на нашите оригинални части и аксесоари
  • Общи области на износване по автомобила: например смяна на гуми или спирачни накладки/дискове.

Договорите за обслужване и сервиз са налични за 3, 4 или 5 години. Те гарантират, че поддръжката на вашия автомобил се извършва винаги от нашите екипи от специалисти, за да шофирате спокойно и безопасно напред във времето.

Сервиз SEAT


Сервиз SEAT предлага оптимални стандарти за сервизиране, за да осигури качествени ремонти и поддръжка за вашия SEAT. Ние използваме само оригинални части и аксесоари SEAT, за да удължим живота на вашия автомобил. Ние се стремим към съвършенство във всеки детайл, за да гарантираме, че получавате автомобила си толкова добър, колкото и като нов.

Това са опциите за сервизиране на автомобила, на които можете да се насладите:

  • Специалист по инциденти: Мрежа от сервизни центрове SEAT Service с ексклузивен опит в ремонта, за да върне вас и автомобила ви на пътя и нещата да протичат гладко.
  • Експресен сервиз: Сервиз, създаден да се се справя с основни операции по сервизирането, които могат да бъдат направени бързо, за автомобили SEAT на повече от две години.
  • Интелигентен ремонт: Ремонт на автомобила в рамките на 24/48 часа на ниска и конкурентна цена.
  • Взимане и връщане на автомобила: Ние взимаме автомобила директно от вратата ви, караме го в оторизиран сервиз за обслужване или ремонт и ви го връщаме в топсъстояние.
  • Автомобили в края на живота си: Повторна употреба, възстановяване на части, екологично третиране на aвтомобилите и намаляването на отпадъците са важни аспекти при третирането на излезли от употреба превозни средства.
  • Заместващ автомобил: От богата гама модели SEAT, достъпни, когато имате нужда от тях, където ви трябват.
  • SEAT сервиз мобилност: 24/7 пътна помощ за автомобила и пътниците му във всяка ситуация.

Предимствата при покупка на автомобил SEAT

В SEAT можем да ви помогнем да закупите автомобилна застраховка или поне да ви осигурим оферта за застраховка на автомобил, защото знаем, че сравняването на договори, цени и предимства може да бъде сложно и искаме веднага да се насладите на новия си автомобил.

Имайте предвид още, че на всичко от горепосоченото можете да се насладите още от първия ден, защото ще разчитате на покритието на широк спектър от гаранции. Ние предлагаме селекция oт автомобилни гаранции, за да отговорим на вашите нужди, в зависимост от възрастта и пробега на вашия автомобил. Открийте перфектната за вас и оставете притесненията зад гърба си.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас