en:SEO Landing Pages:Crossover BG/BG

Какво са кросоувър автомобили?

Какво са кросоувър автомобили?

Поради размера много купувачи на автомобили се питат: Какво представляват кросоувърите? Този тип автомобили технически са кръстоска между семеен седан и SUV, а той е известен и като Crossover Utility Vehicle (CUV).

Те стават много популярни заради адаптивността си, тъй като тези автомобили предлагат практичността на ван и безграничната полезност на работен автомобил. Кросоувърите SEAT са проектирани за максимална гъвкавост и производителност на всякаква повърхност и при всякакви условия.

Каква е разликата между кросоувър и SUV?

По принцип SUV-ът е направен на шасито на камион, докато кросоувърът е като обикновен автомобил, но по-голям. И двата вида обикновено са със същия размер и затова е лесно да ги объркате. SUV-автомобилите са направени за шофиране офроуд благодарение на 4х4-система, докато някои кросоувъри включват 4WD (4-wheel drive) технология, но тяхната основна цел е да бъдат шофирани по обикновени пътища и в градове.

Докато повечето SUV-ове са като камиони отвътре, кросоувърът по същество е като високо комби с „по-могъщ“ вид, по-голям от семеен седан, но по-малък от голям SUV като Ateca или Tarraco.

 

SEAT Arona

Този кросоувър SUV е автомобил с универсален характер, който може да ви отведе от улиците на спокоен град до пътищата на вълнуващо планинско пътуване. Тествайте представянето му в различни ситуации и откривайте всички функции, които го подготвят за комфортно и забавно преживяване.

Увереността е да знаеш кой си и какво искаш да кажеш. От персонализираното интериорно покритие до увеличеното пространство за главите отпред и отзад, новият SEAT Arona новият SEAT Arona е лидер по отношение на дизайна и комфорта. Светът ще бъде на една ръка разстояние с висококачествени интериорни технологии като Full Link Screen Console и безжичното устройство за зареждане на смартфон. И с функции за безопасност като системата за разпознаване на умора, адаптивен круиз контрол и предупреждения за трафик отзад, можете да защитите това, което е важно за вас.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас