en:SEO Landing Pages:Family Cars BG/BG

Семейни автомобили.

Точно щом си помислихте, че семейните автомобили не означават забавление, се появяват стилната Ateca, просторната Alhambra, универсалният Leon Sportourer ST и най-новия модел на SEAT: големия SUV SEAT Tarraco.

Няма нищо толкова успешно като семейно пътуване, при което всички се чувстват сигурни на борда в просторен автомобил, децата се забавляват в част от пътуването с най-новите технологии, комфортът стимулира приятни разговори, игри, приятно настроение и водачът разчита на помощ от най-добрите технологии и функции за безопасност, като асистент за следене на лентата, адаптивни предни светлини и разпознаване на пътни знаци

Виждате ли себе си в това идеално семейно пътуване? Можете да го получите с един от нашите семейни автомобили. От SUV-ове до миниванове или комбита, тези автомобили ще ви позволят да се отправите на път с чувството за сигурност, че семейството ви е в безопасност, бюджетът ви не бива ощетен благодарение на икономичните двигатели, а изживяването зад волана е забавно и всичко това изглежда страхотно, „опаковано“ в деликатен и спортен дизайн.

SEAT Ateca

Награждаваният SEAT Ateca с 4Drive, 4x4 система (4WD или “4-wheel drive”) беше първият SUV за семейства, създаден от SEAT, и превърнал се в един от нашите най-продавани автомобили благодарение на стилния дизайн, върхови технологии и превъзходна динамика.

Изгубете се нарочно при шофиране офроуд с технологията Full Link, която ще поддържа връзката ви със света, и мислете единствено за това как да се наслаждавате на вашия нов SEAT Ateca, защото този автомобил ще направи всичко за вас с помощта на асистент за задръствания, система за следене на мъртвата зона и още много.

Изберете предпочитаната от вас версия, от класическата Reference до спортната FR. Изберете Ateca XCELLENCE, ако искате елегантен щрих, или се насочете към Style за класен външен вид.

Ние ви поощряваме да го изпробвате, ако искате вашето семейство да пътува сигурно и при пълен комфорт.

SEAT Leon Sportourer ST

Ако сте влюбени в дизайна и спортния характер на SEAT Leon, но се нуждаете от допълнително пространство, това е най-добрият избор за вас. SEAT Leon Sportourer ST е отличителен, елегантен, изискан и разполага с пространство за цялото семейство: запазете страхотния стил и се насладете на допълнителното пространство, за да поберете всичко - от допълнителен багаж до спортни аксесоари в това комби с голям багажник, идеален за изпълнение на нуждите на вашето семейство.

Правилната технология прави този семеен автомобил дори още по-атрактивен благодарение на аситент за дългите светлини, разпознаване на пътни знаци и адаптивен темпомат, както и други екстри. Ние ви осигуряваме всичко необходимо, за да се насладите на всяко пътуване.

Този комфортен автомобил също осигурява по-нисък разход и по-малко вредни емисии при най-добри показатели. Вземете своето от версията, която ви подхожда най-добре: харесвате елегантен семеен автомобил? Изберете SEAT Leon Sportourer ST XCELLENCE или Style, направете го спортен с линията FR или „слезете на земята“ с Reference.

SEAT Alhambra

Това действително е най-добрият миниван за големи семейства, тъй като има капацитет за 7 души плюс щедро пространство в багажника за допълнителен товар, за да отговори на всички нужди на всеки член на семейството. Голям автомобил, който ще ви бъде спътник във всекидневието и ще ви отведе на вълнуващи пътешествия.

С капацитет от 2430 литра SEAT Alhambra може да бъде напълнен до горе с много аксесоари и забавни истории. Този просторен миниван с плъзгащи се врати позволява лесно да се справяте с безброй пътувания в града с вашите деца или за „бягства“ през уикендите с много занимания навън.

Той е оборудван и с най-новите постижения в технологиите за семейните автомобили, с виртуален педал за отваряне на багажника без ръце или масажна седалка след натоварен ден на работа или в планината. Той също така включва много функции за сигурност, за да запазите себе си и семейството си в безопасност и да бъдете сигурни и с подкрепа, докато сте зад волана.

SEAT Tarraco

 

Нашата от гама от семейни автомобили става по-голяма с новия SEAT Tarraco, голям 7-местен SUV, идеален за семейства и за бягства през уикенда. Въпреки че се вписва в категорията на SUV-овете, Tarraco със сигурност е страхотен автомобил, с който да се насладите на цялото семейство, тъй като е създаден с капацитет да побира всякакъв вид спортни аксесоари и е проектиран да поеме по всеки път, когато искате да изживеете най-добрите приключения.

Тъй като това е най-новият автомобил от SEAT, този SUV разполага с най-добрата технология, проектирана някога от нас. SEAT Tarraco е стилен, спортен и вдъхновяващ. Поемете по пътя, както го желаете, с неговите плъзгащи се и сгъваеми 7 седалки, готови да се адаптират към вашия живот и всичките ви планове.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас