en:SEO Landing Pages:Hatchback cars BG/BG

Автомобили тип „хечбек“.

Ако се чудите кой е най-добрият хечбек за вас, в SEAT ние разполагаме с широка гама автомобили, които са толкова практични, колкото и стилни. Можете да изберете SEAT Leon с по-голям капацитет за съхранение и среден размер, идеален за шофиране в града и извън него, или можете да изберете SEAT Ibiza, по-малък и по-лесно управляем автомобил, идеален за млади хора, които търсят компактна градска кола. Независимо дали търсите три или пет врати, хечбеците на SEAT предлагат голямо удобство и спортен външен вид.

SEAT Leon

Този модел е най-практичният от автомобил тип „хечбек“ на SEAT поради средния си размер: много удобен за товарне на много багаж и достатъчно компактен за паркиране навсякъде в града и за шофиране на дълъг път, предлагайки пълна безопасност и стабилност.

Открийте хечбека с 5 врати SEAT  Leon. Автомобил със стил, субстанция и дух. С вдъхновяващи нови дизайнерски линии, олекотено купе и букет от авангардни технологи, включително и Full LED фарове. Има aсистент паркиране, електрически люк и системата SEAT Full Link, която контролира всички функции за забавление, комуникация и функциите на автомобила. Това е автомобил,създаден днес за пътищата утре.

Ако имате интерес към хечбек с голям багажник, ние имаме този модел и като комби: SEAT Leon Sportourer ST

SEAT Ibiza

Този малък хечбек е младежки и идеален за шофиране из града. Динамиката, маневреността и ниският разход на гориво на SEAT Ibiza го направиха един от най-желаните автомобили на пътя. С динамичен, модерен стил и широка гама от бензинови и дизелови двигатели, той ясно се откроява от тълпата.

Новият SEAT Ibiza хечбек е истинско приключение, направено за смелите. Насладете се на остри линии и на повече пространство отвътре. С технология Full Link, инфотейнмънт система с 8” дисплей, лесно безжично зареждане и набор от функции в помощ на водача като  Keyless entry, бутон Heartbeat, ACC, Front Assist и камера за заден ход вие ще бъдете готови за всичко.

Сега можете да откриете SEAT Ibiza Beats с аудиосистемата BeatsAudio, системата, създадена от бранда Beats by Dre brand, която предлага най-доброто качество на звука, докато се носите по улиците или сте тръгнали към концерт.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас