en:SEO Landing Pages:Minivans BG/BG

Миниван: Какво е MPV?

Миниван: Какво е MPV?

Компактен MPV е автомобил с многобройни предназначения, известен още като превозвач за много хора. Както подсказва името, миниван е по-малък от ван (бус) и по-голям от обикновен семеен автомобил, което го прави идеален за превоз на много багаж или спортни аксесоари и за настаняване до 7 души.

SEAT Minivan: Alhambra

В сравнение със средностатистически миниван SEAT Alhambra е малко чудо. Автомобил, който е достатъчно просторен и гъвкав, за да транспортира целия ви свят с вас благодарение на големия си багажник - безопасно и удобно. Той има по-висока каросерия за лесно влизане и излизане, опционална автоматична плъзгаща се врата и достатъчно място за седем пътници - 2340 литра, за да бъдем точни.

Пътниците на този 7-местен миниван никога няма да скучаят благодарение на мултимедийната система с Bluetooth®. Безопасността е голям приоритет и в Alhambra MPV. Има седем въздушни възглавници, биксенонови светлини и опционален Park Assist. Да не говорим за заветните 5 звезди за безопасност от Euro NCAP, а Drive Profile адаптира окачването в зависимост от вашето настроение, пътя и условията на шофиране. С гама от мощни и икономични двигатели SEAT Alhambra е миниван, който разполага с всичко.

SEAT Alhambra: ултимативният семеен автомобил

Това наистина е най-добрият миниван за голямо семейство, тъй като има капацитет за 7 души плюс голям багажник за допълнителен багаж, за да отговори на всички нужди на всеки член на семейството. Този многофункционален 7-местен MPV също предлага голям брой технологии за забавление, за да предприемете пътувания на съвсем друго ниво.

Alhambra е автомобил, който се характеризира адаптивност и именно това го прави достоен превозвач за много хора. Това е автомобил, който предлага повече пространство за главите и в интериора от други модели модели SEAT, но това, което прави пространството по-специално, е, начинът, по който можете да сгъвате седалките, за да отговарят те на вашите нужди. Това е голям автомобил, който да ви бъде спътник в ежедневието и който ще ви отведе на вълнуващи пътешествия.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас