en:SEO Landing Pages:Car finance BG/BG

Цени на нови автомобили и финансиране

В гамата на SEAT вие винаги ще купувате нов автомобил, който отговаря на вашите нужди, както и на вашия бюджет. Всъщност цените на новите ни автомобили и офертите за флотилии автомобили често са също толкова впечатляващи, колкото функциите и технологиите, които ще намерите в самите автомобили. Те са винаги достъпни, направени да бъдат адаптирани към вашите нужди със SEAT автомобилни аксесоари и създадени, за да ви помогнат да извлечете максимума от новия си автомобил.

SEAT автомобилно финансиране

SEAT финанси предлага много възможности за финансиране и застраховане на нов автомобил. Всяка оферта е създадена да ви помогне да закупите желания от вас автомобил на по-добра цена. Със спецификацията, от която се нуждаете. При най-ниските възможни месечни вноски. Винаги има оферти за нови автомобили от различни модели. Вижте ги онлайн или попитайте за цени на автомобила при местния дилър.

Сервиз SEAT

SEAT сервиз е тук, за да ви помогне да се наслаждавате на пътя. Предлагаме оптимални стандарти за сервизиране и качествени авторемонти и обслужване на вашия SEAT. Работата в сервиз SEAT е гарантирана и там се използват само оригинални части и аксесоари на SEAT. Там работят със страст и се стремят към съвършенство във всеки детайл, като уверяват, че вашият SEAT винаги се връща при вас толкова добър, колкото като нов.
Можете да се насладите на много ексклузивни услуги като:

  • Специалист по инциденти: мрежа от сервизни центрове на SEAT с ексклузивен опит за ремонт, за да върне вас и автомобила ви на пътя и да се движите спокойно.
  • Експресен сервиз: сервиз, предназначен да се справя с основното обслужване на автомобила, което може да се прави бързо, за автомобили SEAT на възраст над две години.
  • Интелигентен ремонт: бързо и лесно решение, когато искате да отстраните онези малки вдлъбнатини и драскотини на вашия SEAT в рамките на 24/48 часа на много ниска и конкурентна цена.
  • Взимане и връщане на автомобила: Услуга, при която автомобилът ви бива взет веднага от вашия адрес, закаран в оторизиран сервиз за обслужване или ремонт и върнат на вас в отлично състояние.
  • Автомобили в края на жизнения си цикъл: повторно използване, ремонтиране на части, екологично третиране на автомобилите и намаляването на отпадъците са важни аспекти на възстановяването на излезли от употреба автомобили.
  • Луксозни шатъли: Широка гама от модели SEAT, които се предлагат, когато имате нужда от тях, където искате.
  • SEAT сервиз мобилност: денонощна пътна помощ за автомобили и пътниците им, закарване до дилър на SEAT по ваш избор, европейско покритие при повреди и инциденти, помощ у дома, кражба и инциденти, причинени само по вина на водача (спукана гума, оставане без гориво, неправилно зареждане, загубени ключове и дори ключ, заключен в колата), предоставен от местните доставчици на ARC Europe.

За повече информация за това какво може да направи SEAT сервиз за вас, попитайте в местния сервизен център на SEAT.

SEAT флотилия и бизнес

SEAT флотилии от много години е начело в индустрията за фирмени автомобили, като никога не прави компромиси с обслужването, условията или гамата от автомобили. Високите стандарти са необходими, защото що се отнася до задоволяването на нуждите на нашите клиенти, само най-доброто е достатъчно добро. Екипът ни от експерти ще ви помогне да намерите правилните модели автомобили за вашия бизнес с възможно най-висока спецификация.

В нашата гама от налични модели можете да откриете изгодни автомобили като новите TGI автомобили, нашите хибридни автомобили, които работят на бензин и CNG (Compressed Natural Gas - метан) и се характеризират с едни от най-високоефективните двигатели. Със SEAT флотилия винаги можем да предложим повече. Открийте повече за SEAT флотилия и бизнес оферти във вашата зона тук.

SEAT Motability

SEAT Motability е благотворителна организация, която помага на хората с увреждания и техните асистенти да останат мобилни. Адаптираните превозни средства са на разположение на всеки, който има HDA (Higher Disability Allowance) или добавка за военна пенсия. Схемата за SEAT Motability гарантира, че винаги имате най-добрите възможни опции с нашите тримесечни оферти.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас