en:SEO Landing Pages:Used Cars BG/BG

Покупка на употребявани автомобили – Одобрени предимства от SEAT

Търсите да закупите употребяван автомобил? Мрежата на DasWeltAuto за употребявани автомобили от Volkswagen Group гарантира, че получавате само най-високо качество. Независимо дали търсите употребяван компактен хечбек, употребяван SUV или седан, SEAT има решение за вас.

Одобрените предимства на SEAT гарантират, че клиентите ни си тръгват от нашите дилъри с онова усещане за нов автомобил, но на цени на употребяван автомобил. Нашите автомобили втора употреба за продажба са подбрани внимателно и преминават през строги тестове за безопасност и качество, така че можем да гарантираме спокойствие за всички шофьори на автомобили SEAT.

Автомобилите SEAT предлагат впечатляващи опции, ако купувате употребяван автомобил. Помислете за емблематичните хечбеци SEAT Leon и SEAT Ibiza, две универсални и красиви опции, които изглеждат страхотно на пътя и създават невероятно усещане при шофиране. Или ако търсите нещо в непрекъснато растящата гама SUV-ове, градският SUV Ateca и кросоувърът Аrona са перфектни опции.

SEAT Alhambra е изборът за семеен автомобил за тези, които имат нужда от пътуване в 7-местен MPV със сигурност, важна колкото и динамичните характеристики.

Какво да гледаме при закупуване на употребяван автомобил

Много клиенти предпочитат закупуването на употребяван автомобил вместо на нов заради стойността, но закупуването на употребявани автомобили може да е свързано със съмнение в съзнанието на клиентите по отношение на цялостното състояние на автомобила. Поддържан ли е автомобилът редовно? Сервизиран ли е правилно?

Тук сме съставили използван контролен списък за важни неща, на които трябва да обърнете внимание, преди да купите употребяван автомобил, така че да бъдете сигурни, че шофирате най-добрия автомобил за вас.

Чеклист преди покупка на употребяван автомобил

Направете тест драйв – Когато обмисляте покупка на употребяван автомобил, тестовото шофиране е минималното, което следва да направите. Но тестовото шофиране на употребявана кола е различно за тестовото шофиране на нова кола. Както при всеки друг автомобил, не забравяйте да почувствате как се движи автомобилът, дали работи добре и е мощен и приятен за шофиране.

И все пак трябва да се ослушвате за нетипични шумове от мотора. Не забравяйте да тествате спирачките на автомобила, докато провеждате тестово шофиране, и се уверете, че те работят правилно и безопасно. Обърнете внимание на превключването на предавките при местене на скоростния лост и на всяко друго малко нещо вътре в колата, например дали прозорците и вратите се отварят и затварят правилно и лесно.

Тест за течoве - Паркирайте автомобила и го оставете да седи там, където е, за време между 30 секунди и минута. След това се придвижете напред и огледайте мястото, на което колата е била оставена неподвижна, за да проверите за течове, които може да са попаднали върху пътя. Ако има някакво доказателство за течност, останала на мястото за паркиране, това може да е показателно за теч от долната страна на автомобила.

Естетика - Разгледайте добре както интериора, така и екстериора на автомобила, за да видите дали всичко е в добро състояние. Уверете се, че тапицерията е добре запазена и няма нежелани петна.

Попитайте дали колата е имала катастрофи преди и поискайте копия от разписки за ремонтните дейности, за да знаете, че поддръжката е била извършена в правилен ред и че това е запис и че знаете, че работата е била извършена професионално.

Проверка на механиката - Може да си струва да платите за външна проверка на автомобила, за да получите външно мнение за състоянието на превозното средство. Независимо дали ще плащате или не за външен преглед на механиката, не забравяйте да отворите капака на колата и да се уверите, че частите и двигателят са в добро състояние. Ако някои части са мръсни или ръждясали, това може да бъде предупреждение за бъдещи проблеми с автомобила.

Проверка на историята - Разберете какъв е VIN-ът (Vehicle Identity Number) на автомобила и направете колкото се може повече проучвания за историята на автомобила. Ако можете да намерите доклад за историята на автомобила от който и да е  източник, това също може да ви помогне да вземете възможно най-добре информираното решение.

Посетете сертифициран дилър - Дилърската мрежа на SEAT извършва тези проверки за безопасност и качество преди пускането на употребявани автомобили за продажба, осигурявайки повече спокойствие, което няма да намерите извън нашата сертифицирана и одобрена мрежа. Можете да намерите списък на сертифицирани дилъри в мрежата на SEAT във всеки от нашите уебсайтове в страната.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас