en:Carworlds:New Ateca:Safety new-ateca-khp BG/BG

Функции за безопасност

Отстраняване на стреса от шофирането.

Днешният шофьор има повече неща от всякога, за които да внимава по пътищата. Ето защо SEAT Ateca се предлага с най-новите функции за безопасност, за да ви позволи да се съсредоточите върху важното. Шофирането.

Pre-crash асистент

Винаги внимавайте.

Предвиждайки предстоящи сблъсъци, функцията Pre-Crash Assist се подготвя за удари чрез затягане на предпазните колани и затваряне на прозорците.  

Front assist

Правилно спокойствие.

Винаги на безопасно разстояние за спиране. Front Assist разпознава и предупреждава за превозни средства напред, като дава визуален или аудио сигнал.  

Адаптивен Круиз Контрол

Движете се с потока.

В комбинация с Navi, той разпознава ограниченията на скоростта и съответно регулира скоростта ви, като същевременно ви държи на безопасно разстояние от околния трафик.

Travel assist

Полуавтономно шофиране.

За пълен контрол на една ръка разстояние. Асистентът за пътуване съчетава адаптивен круиз контрол и асистент за излизан от платното с едно натискане на бутон. И ви предупреждава, когато открие, че ръцете ви не са на волана.

Side Assist

Няма повече слепи зони.

Правилна поддръжка за смяна на лентата. Технологията Side Assist следи превозни средства, приближаващи се отзад, и ви предупреждава, ако нещо е във вашата критична зона. Поддържане на безопасност.

Emergency Assist

Най-добрият приятел на шофьора.

Ако водачът не реагира, Emergency Assist забавя автомобила, като същевременно предупреждава водача.

Искате да научите повече за новия SEAT Ateca?

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас