en:company:We love music BG/BG

Ние обичаме музика

Подкрепяме всичко, за което ви е грижа.

Музиката променя начина, по който виждаме света. Затова сме отдадени на идеята да ви предлагаме повече колоритни мелодии – както у дома, така и докато пътувате.

Primavera Sound x SEAT

Ние обичаме музика.

Primavera Sound и SEAT споделят корени в Барселона, град, изпълнен със страст, креативност и откритост. Град, в който се ражда музика.

NOS Primavera Sound Porto

Доброто настроение ви следва.

Ние сме горди партньори и на NOS Primavera Sound, португалския фестивал, който комбинира слънце и музика с релаксиращата атмосфера на Порто.

Lollapalooza

Музиката е универсален език.

От Париж до Берлин, стимулът за креативност може да бъде открит по цялата планета. Фестивалът Lollapalooza festival отбелязва тези знакови градове.

Primavera Club

Фенове на музиката, това е за вас.

Primavera Club носи в нашия роден град Барселона най-значимите музикални тенденции. Ние сме тук, за да подкрепяме нови таланти и да ви помогнем да обогатите своята музикална библиотека.

Radio Primavera Sound

Страст, която можете да чуете.

Нашето партньорство с Primavera Sound продължава да расте, като ви осигурява най-доброто музикално и културно съдържание на годината с лансирането на Radio Primavera Sound.

Нашето ДНК

Най-доброто от Барселона.

Вдъхновени от този град на жизнено творчество, ние внасяме повече цвят във фестивалния свят. Заедно с най-добрите градски художници в света.

Заявете тест драйв

Заявете тест драйв

Намерете дилър

Намерете дилър

Брошури и ценови листи

Брошури и ценови листи

Свържете се с нас

Свържете се с нас